Girls, tänk om!

Varför står inte vi tjejer upp för varandra? Varför ska det jämt och ständigt kastas blickar överallt, varför kallar vi varandra för horor hit och dit för att vi kanske har en urringad tröja på oss, eller vad som helst. Vi tjejer ska hålla ihop! Vi alla har varit med om detta, dom felsta iallafall.

Vidriga kommentarer och hatkommentarer whatever, är något jag får läsa varje dag här på bloggen nej inte varje dag, men varannan. Men det är sånt som jag inte lägger ner tid på eller rättare sagt jag orkar inte bry mig, det går in i örat och ut genom det andra ungefär så. Det är kul att du lägger ner så mycket tid på just mig, och så ska ni också tänka! Jag tycker det är sorligt att vi tjejer ska vara så bitchiga som det bara går mot varandra när vi egentligen är precis lika dana. I dagens samhälle är man hora för att man har på sig en push-up bh, ett urringat linne, eller kanske en magtröja. Jag VET att ni känner igen er, eller har jag fel? Varför sitter vi timmar och bara letar efter fel hos varandra, när vi istället kan säga "fan vad snygg tröja, var har du köpt den" eller "shit vad fina ögon du har".

För att jag har slutat lyssnat eller ta åt mig av elaka kommentarer så betyder inte det att jag låter någon osäker människa behandla mig hur som helst, big no! Det är lätt att säga att man inte ska ta åt sig, men det är något man får jobba med precis som jag gjort i flera år. Varför ska vi tjejer vara så "på" hela tiden? Varför kan vi inte låta bli andras killar, och varför kan vi inte sammarbeta och stötta varandra? NI vet och jag VET att det är sant, vi går runt och är avundsjuka på varandra för ingenting för att vi inte vill inse att det är sant. Släpp det, life goes on babys.

En ÄKTA vän bär du med dig hela livet ut, någon som hjälper dig när det är jobbigt, någon som torkar dina tårar när du är ledsen och helst bara vill isolera dig. En vän som alltid finns där, som hör av sig till dig, någon som kan sitta upp hela natten framför en riktig tjejfilm. En vän som verkligen peppar och står upp för dig. En vän som vill dela minnen med dig och är helt crazy.. En vän som älskar att festa, och göra spontana saker. Kom ihåg, en äkta vän bär du med dig hela livet, en vän som alltid förlåter dig! Så girls... Äkta vänskap är starkare än några taskiga blickar på stan!

Jag ska tipsa er tjejer, får du en blick var nöjda mer er själva då och visa det stort! Då har du något speciellt som drar till sig folks blickar, oavsätt om det är en blick som säger dig något eller om det är "bitchblickar". Ta åt dig och visa att du kan stå rakt med ett stort leénde. Sluta hitta fel hos varandra, livet är förkort för det. Snälla, vi tjejer är inga offer men vi kan vara bra på att behandla varandra så och så jävla fel. Det är bara dagisfasoner... Skärpning! Ta hand om varandra istället, ser du någon på stan som kollar snett, så är det för att du är ball och personen tycker du egentligen är något speciellt. I'm just saying baby, trust me.. 


Kommentarer
Postat av: mallan - lika färgglad som regnbågen

Håller fullständigt med!

Man blir så sjukt mycket gladare när man ser att någon ler åt en, än en som kollar snett. Känns som hela just det ögonblicket bara faller samman. Bra skrivet!

2012-02-16 @ 23:35:04
URL: http://maliinsvenssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0