Tips som kan göra ditt sexliv roligare.

1. Hångla. Glöm inte bort att kyssa varandra! Kyssar triggar igång både dej och din partner – och leder till hetare sex.

2. Värdesätt förspelet. Detflesta kvinnorna behöver 20 minuters förspel för att ”komma igång” och bli redo för samlaget. 

3. Skicka sexiga sms. Att skicka snuskiga sms till varandra är en umärkt och kittlande sätt att få igång spänningen.

4. Spendera tid utan varandra. Får man en paus från sin partner då och då bevaras nyförälskelsen längre, och ni får längta efter varandra. 

5. Höj temperaturen. För att du ska kunna slappna av och njuta maximalt är det viktigt att du inte fryser. Höj värmen några snäpp!

6. Massera mera. Låt en vanlig helkroppsmassage gå över till en hetare nivå…

7. Prova sex i badkaret. Tappa upp ett hett bad, tänd ljus och häll i ett härligt doftande skumbad. Att ha sex i vatten ger en känsla av tynglöshet.

8. Höj romantiken. Ät en lång måltid med tända ljus och romantisk musik, krydda gärna med triggande kryddor. 

9. Ta det du vill ha. Våga berätta för din partner vad du vill göra annorlunda eller prova på i sängen.  Ta också intitiativ till sex när du har lust, du behöver inte vänta på att din partner ska göra det.

10. Älska dej själv. Du är sexig! Din partner vet redan om det – men det måste du också veta om för att få fart på sexlivet. Bli kompis med dej själv och jobba på att älska dej för den du är.

11. Ögonkontakt. Drunkna i varandras ögon under sexet för en mer intim känsla.

12. Uppdatera underklädesgarderoben. Kan tyckas vara en gammal klassiker - men tänder inte på heta underkläder?

13. Internet är din vän! Använd dej av internet för att hitta nya spännande och sköna sexställningar.

14. Sakta ner. När du har kommandot – sakta ner allt till ett retsamt långsamt tempo. Fortsätt så tills din partner blir galen av kåthet!

15. Bestäm en sexpaus. Bestäm en 5-dagarsperiod då ni inte får ha sex med varandra. Passa på att retas, smeka och hångla – så kommer det bli ligga av när ni är ”tillåtna” att köra igång igen!

16. Träna! Tränar man bäckenbottenmuskulaturen sägs det att man får starkare orgasmer. Visste du förresten att bäckenbottenmuskulaturen kallas för ”orgasmmuskeln”?

17. Fantisera tillsammans. Skriv ner dina fantasier, och be din partner göra likadant. Läs sedan upp för varandra!

18. Handförbud! Prova att ha sex – utan att använda händerna. Fantasin sätts på prov samtidigt som ni kan upptäcka helt nya, sköna knep.


Kommentarer
Postat av: Nathalie

SV; jag gör tyvärr inte bloglovinbyten.. "/

Vad händer idag då?

kram

2012-02-12 @ 13:12:19
URL: http://nathalies.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0