Gå upp i vikt !

Det finns några saker som kan göra att man går upp åtskilliga kilon i vikt mycket snabbt, bara på ett par veckor. Dessa inkluderar preventivmedel av olika slag och läkemedel såsom t.ex. antidepressiva (SSRI men även t.ex. Mirtazapin). Men det är naturligtvis ingenting att rekommendera som medel för ren viktuppgång och det är inte naturligt för kroppen.

Är du underviktig och vill kunna gå upp i vikt snabbt utan att träna och utan att lägga om hela din diet så finns det faktiskt ett sätt. Proteinpulvret Ultra Mass är ett kosttillskott för den som bygger muskler. Tar du det utan att träna kommer du att gå upp i vikt snabbt men du kommer inte att kunna påverka var de extra kilona sätter sig. Det är olika från person till person hur mycket man går upp med hjälp av det här pulvret. Dock brukar man åtminstone gå upp ett par kilo under förutsättningen att man följer doseringen på paketet. En av oss som gjort den här hemsidan hade varit underviktig i hela sitt liv och vägt samma sak sedan gymnasiet men gick mirakulöst upp hela sex kilo på en och en halv månad genom att dricka Ultra Mass. Då tog han pulvret två gånger om dagen och åt normalt precis som han brukade. Han tyckte också att han kände sig piggare och såg bättre ut. Han beskrev det som att det kändes som om den extra protein han fick i sig genom pulvret var sådant hans kropp egentligen behövde men förbrände alltför snabbt.

Vill du göra en extra hardcore proteindrink kan du blanda pulvret med treprocentig mjölk i stället för vatten, knäcka ett rått ägg och hälla i samt slänga ner en mosad banan. Då får du en mer matig dryck.

Men kanske är du faktiskt lite intresserad av var någonstans kilona sätter sig. Det är ingen dum idé att börja med styrketräning och du kan faktiskt åstadkomma en hel del hemma i vardagsrummet. Börja med att köpa en eller ett par hantlar. Med hjälp av Youtube kan du få tips på olika övningar. Sök bara på ”dumbbell exercises” och mängder med bra instruktionsvideos dyker upp. Bry dig inte om ifall det är en massa muskelberg till killar som visar sina övningar, dessa fungerar för alla som vill gå upp i vikt snabbt också och givetvis ska man hålla sig på sin egen nivå och inte bry sig för mycket om vad alla andra har för sig.


Kommentarer
Postat av: hanna hellbom

Hej! jag är med och tävlar i veckans blogg hos mimmi för hennes 800-1200 läsare

gå med du också :)

http://mimmiiiss.blogg.se/2012/january/bli-vecka-5s-blogg.html#comment

2012-01-25 @ 17:26:01
URL: http://hannahellboom.blogg.se/
Postat av: Helena

sv: ingen fara! tack själv :)

2012-01-25 @ 19:51:48
URL: http://rykket.blogg.se/
Postat av: Helena

sv: ingen fara! tack själv :)

följas via bloglovin?:)

2012-01-25 @ 19:56:11
URL: http://rykket.blogg.se/
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

sv; tack desamma! jo det är bra,självdå?:)

2012-01-25 @ 20:48:03
URL: http://thaipinnen.se
Postat av: JULIAOFSWEDEN ♥

-haha, jag gör precis samma sak!;)

2012-01-25 @ 22:25:01
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0