Tips för en bättre blogg.

Uppdatera ofta, liksom inte bara 1-2 inlägg om dagen. Jag tycker en bra update är minst 4 inlägg om dagen för då har man som läsare något nytt att läsa varje gång man kollar in bloggen. Sjukt tråkigt med bloggar utan uppdatering!
Ha mycket bilder! Har du bildbrist på dig själv så ta på det du gör, till exempel om du kollar på tv. Även om bilden kanske är tråkig, så blir inlägget roligare tillsammans med bilden.
Gör egna skyltar i något foto-pogram, t ex Gimp! Mycket roligare att läsa en blogg som inte tar andras skyltar, big no!
Ställ frågor lite då och då till dina läsare. T ex om det är något du borde förbättra på bloggen! De säger vad de tycker, och då vet du hur du ska göra för att få bloggen mer intressant!
Tipsa om saker! Din favorit parfym eller någon film du såg i helgen kanske? Kör på!
Lägg ut musik, bilder, citat .. Ett inlägg behöver inte alltid bestå av text, gör något snyggt collage!
Provocera inte och ljug aldrig om något! Du vill väll få en bättre blogg, inte en sämre?
Skriv inte ett inlägg bara för att du ska ha bra uppdatering. Ett inlägg utan förtanke blir oftast bara dåligt och ointressant! Gör en lista på saker du skulle vilja skriva om, tänk ut på vilket sätt du ska skriva om det, vilka bilder osv. Det gör inläggen mycket roligare & intressantare att läsa!
- Häng aldrig ut någon/något annan/annat och skriv inte ut alla dina problem. UPPMÄRKSAMHET?
Överdriv inte med symboler och smileysar. T ex; Hej !!! :D Idag i skolan hade vi matte, jätte tråkigt!!!!! :( :(Vad gör ni ??? :)
- Stava rätt. Läs igenom inlägget noga en gång innan du publicerar det, se till att du inte har några stav fel eller några ord för mycket, typ '' idag idag så ...''
- Ta nya bilder och ta bilder från google så sällan du kan! Ha en bra kamera också!
Jag brukar själv inte videoblogga, Iallafall så tycker jag att det är riktigt störigt om jag kollar på en videoblogg, där personen/personerna håller på med sitt hår hela tiden! Man tänker mer på håret än på det ni säger. En annan sak som också är tråkigt är om man har hög musik i bakgrunden.. Är det en bra låt sjunger jag med i låten, tänker inte alls på den som pratar. Är det däremot en dålig låt så blir jag bara irriterad. Haha. Man hör ju inte vad personen säger! Speciellt ni tjejer, sluta hålla på med håret i videobloggarna! Och alla som tar åt sig nu; Skit i musiken, det är NI som pratar, Vi som tittar vill höra ER, inte musiken!Kommentarer
Postat av: Jasmin - Halmstads största blogg.

Hejsan var gärna med på min dagens blogg tävling där du kan synas framför 500-600 läsare!

--> http://jaasses.webblogg.se/2012/february/dagens-blogg-16-februari-2012.html#comment (direkt länk) ju mer du kommenterar dessto större chans har du att vinna!Lycka till! :)

2012-02-16 @ 21:23:22
URL: http://jaasses.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0